Property of…

property of

Mannen en tassen. Het is niet zo makkelijk om een geschikte tas te vinden. Het vervallen in backpacks en ouderwetse leren schooltassen moet nu maar eens een keer afgelopen zijn! Property of… biedt een uitkomst.

Property of… maakt tassen. 3 vrienden uit Singapore die hebben gestudeerd in Londen waren het in elk geval zat. Het gat in de markt moest gedicht. Zo gezegd zo gedaan. Een collectie tassen was het gevolg. Enkele jaren later, hebben ze gekozen voor een flagshipstore in ons eigen Amsterdam. Ik vind dat leuk. Niet alleen omdat ze Amsterdam verkozen hebben boven elke andere stad in …., maar ook omdat ik zelf nu eindelijk misschien eens een goeie tas kan vinden. Kan mijn rugtas ook eindelijk in de wilgen.

Voor een sfeerimpressie heeft Ajanaku (kennen we ‘m nog?) een filmpje gemaakt. Fraai filmpje. Goeie sfeer. De collectie heb ik geen idee van maar als de tassen net zo zijn als de sfeer in het filmpje dan zie ik er naar uit om een kijkje te gaan nemen.

Wil je een keertje een kijkje nemen? Herenstraat 2 in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.