Puma 2011 preview

Jaa.. Iets om naar uit te kijken. Puma previewtje voor spring/summer 2011. Ik heb uiteraard mijn pareltjes er uit gefiltert. En er zit wel weer genoeg tussen.

Laten we beginnen met een aantal nieuwe kleuren van de Dallas. we hebben deze al eerder gezien maar in de nieuwe kleuren wederom een voltreffer! Een sterk kleurenpalet op een slick silhouette. Doe mij ze maar!

Welke ik nog niet eerder had gezien de laatste paar jaar was de Fast Rider. Het broetje van de Easy Rider gok ik zo. Soort van runningschoentje met een goeie vintage opzet. Beetje jammer dat de wit-blauwe met gumzool verborgen is achter de grijze want die vind ik mooier. Maar die zie ik wel in de zomer dan..

De collectie is nog niet compleet natuurlijk. Ik weet dat er nog wel een berg Suede’s aan komt. Hier en daar wellicht een Cabana of een First Round. Misschien sta ik in de lente zelfs wel een setje Clydes af te rekenen. Wat ik wel weet is dat het een Goeie start is voor 2011!

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.