QWSTION Officebag – Herringbone

Omdat ik hier iedere dag met mijn notebook aan het sjouwen ben, ben ik van mening dat je nooit genoeg laptoptassen kan hebben. Net zoals je niet maar 1 paar schoenen hebt, kan je ook niet slechts 1 laptoptas bezitten. God knows wat er gebeurt als je tas niet matched, daarnaast heb je soms veel extra spullen nodig en soms niet.

Wat fijn dat er een fabrikant als Qwstion bestaat. We kunnen een heel epistel vullen met hun filosofie over tassen, maar het belangrijkste om te weten is dat het gewoon hele goeie tassen zijn. En matchen wordt geen issue, zij maken hun tassen in vele uitvoeringen neem deze dan, de Herringbone editie van de Office Bag, mooi tassie toch?

Verkrijgbaar bij 290SQM.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.