Sneaker Tokyo X Puma ´As You´ve Never Seen Them Before´

In de stapel post zit over het algemeen niks anders dan rekeningen. deze keer werd ik aangenaam verrast. Tussen de rekeningen zat er post van Puma? Dat is op zijn zachtst gezegd vreemd. Maar dat is na opening van de post al snel vervangen voor euforie! Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik vind Puma een van de meest sympathieke sportmerken die we hebben. Het leunen op hun heritage valt mij goed. De producten die ze brengen zijn meesterlijk. Met mij, blijkbaar, nog vele anderen.

Sneaker Tokyo is het in elk geval met mij eens. Zo eens zelfs dat ze een hele issue aan Puma heeft gewijd. En die ontving ik met de post. Als dat geen bewijs is hoe sympathiek Puma is? Then what is!

Het boek heb ik nog niet helemaal gelezen. Ik ben snel maar dat red ik niet. Wat ik heb gelezen en waar ik even snel aan voorbij ben gebladerd… Het is een ode aan de katachtige onder de sportmerken. Het beslaat de idioterie van bepaalde sneakeritus patienten die geïnfecteerd zijn met het Puma-virus, het brengt ons langs de archieven van lang vervlogen tijden, het gunt ons een blik op het hoofdkantoor, loopt een rondje om verschillende samenwerkingen tussen hen en designers zoals bijvoorbeeld Jill Sanders, licht “the List” toe(Puma’s hi-end lijn), een korte blik op de collectie voor 2011 en waar je heen MOET wanneer je in Tokyo bent maar verder biedt het heel leuk leesvoer. Het is wellicht niet helemaal makkelijk leesbaar want niet iedereen in Tokyo is gezegend met foutloos engels. Maar dat is wel part of the charm! En als je Puma leuk vind you’re gonna love dit boekje. En zolang de sint of de kerstman niet met een Iphone 4 komt zullen ze het onderspit moeten delven! Sorry sint..sorry santa… Dit is een leuk boek!

En Waar je dit boekje kan vinden? Ik heb geen idee. Sorry..

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.