Sorel x Ronnie Fieg

In de lijst van winters schoeisel van afgelopen week stond de Sorel Caribou boot als onbetwiste nummer 1 boven aan. Nu de sneeuw vandaag weer met bakken uit de lucht komt vallen en ik een leuk persbericht voorbij zie komen valt alles weer op zijn plaats. Stylisten en BN-ers liepen er al mee, maar de schoen is nu in 1 klap nog hipper.

De ongekroonde koning van samenwerkingsprojecten Ronnie Fieg komt hard, heel hard! Onze nummer 1 winterschoen is nu door hem onder handen genomen. Charcoal kleuren voeren de boventoon. De boot is duidelijk een stuk cleaner geworden, oogt gewoon strakker dan de originele variant. Wij zeiden het al eerder, dit wordt de schoen van deze winter!

Verkrijgbaar bij wie  anders dan David Z?

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.