Visvim Varsity Windstopper

Laat ik heel eerlijk zijn en beginnen met mijn mening over Visvim. Het is te duur. En niet een beetje te duur, maar echt te te duur. Dit is natuurlijk volledig subjectief en daarnaast niet in lijn met alle andere artikelen die hier te vinden zijn. Maar in mijn belevingswereld zijn hun spulletjes niet waarvoor je betaald.

En toen zag ik dit jassie. Direct moeten alle principes weer over boord gegooid worden. Het maakt mij niet uit welke prijs deze jas krijgt, deze jas klopt gewoon. Een basic varsity jack, met high tech snufjes. Slimmigheidjes waar je graag teveel voor betaald, maar bovenal is deze jas gewoon heel mooi om te zien!

Onder andere hier verkrijgbaar.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.