Wel Barbour, niet groen of blauw.

Het moet nog Kerst worden, maar stil aan verlang ik al weer naar de lente. Dat heeft niets te maken met het weer, of het gegeven dat de dagen wel erg kort zijn. Welnee, dat komt gewoon omdat iedere vette fabrikant ondertussen zijn/haar lente lijn aan het uitleveren is.

Neem Barbour nou bijvoorbeeld. Voor de lente hebben zij een nieuwe jas, The Grenville, ontwikkeld. Een waterdichte jas, gebaseerd op de oudere vissersjassen, zoals de Derwent, aangevold met een handjevol details van de Mountain Parka. En een voor Barbour ongebruikelijk kleur, geen donkergroen of donkerblauw, gewoon heel licht zandsteen. Een prachtige combinatie!

Bij EndClothing hebben ze de voorraden al binnen.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.