Wollen broek, altijd goed!

Je hebt van die dagen dan wil je wat anders dan een jeans. Gebeurt mij met enige regelmaat. Ik hou wel van een woolen blend broek, maar die zijn vaak zo stijfjes. Ze zijn vaak net iets te oude mannen casual. Vandaag heb ik geloof ik wel een broek gevonden voor die momenten dat ik geen jeans aan wil.

Kijk hier eens, een mix van viscose tweed en wol. Deze broek van Penfield komt met een leuke detailering in de omslag. In twee kleuren verkrijgbaar, deze op de foto heeft hierin wel mijn voorkeur. Nu nog een paar schoenen zoeken voor erbij.

Verkrijgbaar in de Penfield Webshop.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.