Zweed(se) meubels

Nee ik doe het jullie niet aan, dit gaat niet over de Ikea. Dit gaat wel over meubels uit Zweden. Eenvoudige meubels uit Zweden. Op maat gemaakte meubels uit Zweden. Maar bovenal ook mooie meubels uit Zweden. Hoe het heet? Zweed.

Zweed is dit jaar gestart door Håkan Johansson, hij bouwt graag zijn meubels in Zweden. In tegen stelling tot die andere Zweedse producent die jouw thuis laat bouwen. Wel kan je ook bij Håkan Johansson helemaal zelf uit elementen jou meubelstuk laten maken. Ik kwam het tegen en wilde deze graag delen. Gelukkig doen ze ook aan internationale bestellingen.

Bestellen kan je hier.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.