120ste levensjaar,

Ongekend is het eigenlijk. 2011 wordt echt een top jaar! Eerder hadden we deze conclusie getrokken voor wat betreft alle releases van Nike in de eerste week van 2011, maar nu is het helemaal feest. Mijn favoriete jeans, de 501, bestaat dit jaar 120 jaar. En zoals het hoort bij een jubileumjaar komt Levi’s met veel special editions.

Normaal zijn special editions en selvedge jeans prijzig, laten we eerlijk zijn 250+ euro voor een jeans is veel geld. Daarom de feature over deze Special Edition 501, shrink to fit, red lined selvedge en een prijs van nog geen 130 euro. Dit is dus een mooie broek voor een hele eerlijke prijs.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, , , ,
Join the Conversation

2 Comments

  1. says: Our Bubble

    Voor de liefhebbers, deze ligt nu ook bij Batavia stad voor een prachtprijs! Wees snel, wellicht hebben ze je maat nog.

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.