Barbour x Tokihito Yoshida lente 2011,

Sinds 2009 gebeurt het met enige regelmaat dat Tokihito en Barbour de handen ineen slaan. De resultaten van deze samenwerking zijn wisselend. Ik ben eerlijk, ik ben niet altijd fan van al het gezamenlijke werk. Noem me stijf of degelijk, ik waardeer het originele Barbour meer.

Maar af en toe komt er een jas uit deze samenwerking voorbij die het vermelden meer dan waard is. Deze Bicycle jacket is hier het voorbeeld van. De kleur is prima voor de komende lente, de afwerking is helemaal top! Het ontwerp is wat we gewend zijn van de Bicycle jacket, gewoon prima dus. Met de extra lange rug en de slim geplaatste afsluitbare zakken is dit een perfect jas voor de stadse fietser!  

EndClothing heeft deze op voorraad.

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.