Beauty & Youth United Arrows,

Soms zie je een paar schoenen van een merk welke je totaal onbekend is en denk je met een klein independent label te maken hebben. Dan duik je het wereldwijde web op, startpunt Google en dan vind je veel sites met informatie, Japanse informatie. Zo ook met Beauty & Youth United Arrows.

Ik had er nog nooit van gehoord, maar het blijkt dus een redelijk groot label met een behoorlijke hoeveelheid kleding, schoenen en accessoires te zijn. De schoenen, die mij op dit merk brachten, zijn een soort deck-shoe chukka-boot. Een bovenwerk zoals we die kennen van Sebago en Sperry, maar dan vastgenaaid op een Vibram-achtige zool. Een geslaagde mix, kijk zelf maar.

Ze zijn in ieder geval verkrijgbaar bij Zozo

Tags from the story
, , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.