Creatief met kurk?

Hele boeken series zijn er geschreven voor de hobbyisten met teveel vrije tijd. Creatief met kurk is mij als titel wel bijgebleven. Die is mij ooit eens opgevallen toen ik door de bibliotheek liep. Ik vermoed dat het boek ooit ook uitgeleend is aan de mensen van aProdukt. Hun developers team komt ineens op de proppen met Kork.

In een serie iPad sleeves en skins, is dit toch wel een opvallende. Gemaakt uit gerecycled kurk. Het is lichtgewicht en schokabsorberend. De uitsparingen voor de 3,5mm jack en de dock connector zijn extra groot voor de toegankelijkheid. Rond de speakers is het kurk ook speciaal vormgegeven ten behoeven van een betere geluidsweergave, klinkt goed toch?

Verkrijgbaar bij aProdukt.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.