Diemme Wingtip Hiking Boot

In de afgelopen herfst en wintercollecties zagen we de traditionele hiking boot weer met een stevige come back komen. Voor de verandering profiteerden hier ook de originele fabrikanten van. Het marketing team van Diemme zal geschrokken zijn van alle aandacht die ze ineens weer kregen.

Voor het volgende herfst- en winterseizoen is het team wel voorbereid, sterker nog, ze passen de elementen van de hiking boot nu in ander schoeisel toe. We hebben afgelopen weken de sneakers met hiking boot top al voorbij zien komen. Gelukkig blijven ze ook iets dichter bij de originele boot en weten ze die ook top te combineren met een ander succesnummer van deze winter, de wingtip/full brogue boots. Geniet van deze combinatie!

Nog even geduld, ze komen pas in Herfst/Winter 2011/2012.

Tags from the story
, , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.