Doen ze het toch weer,

Ik dacht even dat ze het verleerd waren, maar gelukkig hebben ze het toch weer voor elkaar. Een aantal jaren terug kwam JD Sports structureel met vette exclusives. Vooral hun Windrunners vond ik erg vet. Helaas waren ze het laatste van mijn radar verdwenen.

Onterecht nu blijkt, want moet je kijken met wat voor schoen ze nu komen! Een van mijn favoriete Air Max, de 95. JD Sports houdt het in deze uitvoering strak en simpel. Zwarte sneaker met gele en rode accenten. Deze schoen knalt gewoon. En nee deze is niet alleen voor de winter, in de zomer onder een short kan die nog steeds prima.

Deze beauty kan je hier vinden.

Tags from the story
, , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.