DQM workwear, top hoor!

DQM is bekend bij jullie? Kleine sneaker annex skateboardwinkel in New York opgericht door pro boarder Chris Keeffe? De beste man had ooit een idee om een shop te hebben met wat sneakers en boards. Verzamelde mensen door zijn skate carrière om zich heen en had hierdoor de juiste connecties om een lucratieve shop te maken. Lang verhaal, maar belangrijker is dat ze ook een eigen kledinglijn hebben.

En in deze kledinglijn zijn net weer wat nieuwe spulletjes gelanceerd. Kleding gebaseerd op traditionele workwear. Zo is daar het Gunnison Wool Shirt in twee kleurtjes en ook een mooie zware katoenen broek in drie kleuren. Mooie kleding voor een eerlijke prijs. Gewoon online te bestellen.

Bestellen of meer info? Klik hier.

Tags from the story
, ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.