Family And Friends By Asics/Onitsuka

Vorig jaar zomer hebben we de eerste ronde kunnen bekijken van een project van Asics en Onitsuka. Een project onder de naam Family And Friends. Het beestje moet een naam hebben en zodoende noemt Asics hun collaboratie projecten ‘Family And Friends’. Vorig jaar zaten daar diverse partners tussen zoals 24Kilates, Tillman Lauterbach, Seventyfive, KoiKlub, SlamJam en nog een paar..

Net zoals vorig jaar gaat het project ook nu van start tijdens de Bread And Butter fashionbeurs in berlijn. Ook dit jaar pakt Asics uit met een tijdelijke expositie ruimte. Hier zullen de projecten geshowcased worden. Partners voor deze sessie collabs zijn onder andere Surface 2 Air, HUF, Koi Klub, Sneakersnstuff en Reality Studio. Naast de collabs zullen ook schoenen uit de verschillende lijnen van Asics en Onitsuka gepresenteert worden.

Helaas voor mij zal ik er zelf slechts over gaan lezen want ik zal niet in Berlijn zijn. Maar voor wie 19 t/m 21 januari in de buurt is kan gewoon even binnenlopen en een kijkje nemen.

Het adres is:

FAMILY AND FRIENDS Rosenthaler Str. 72, 1 hoog, 10119 Berlijn

p.s. foto’s mogen geinboxed worden..dank u!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.