Helm Boots, zo mooi!

Wanneer ik denk aan het internet denk ik aan alles wat ik er van geleerd heb. Alle nieuwe muziek, nieuwe series en nieuwe programma’s die ik heb leren kennen dankzij het wereldwijde web. Ook mijn beeld op mode en kleding is grandioos verbreed dankzij het web. Labels die ik normaal nooit zou vinden schieten iedere dag voor mijn neus langs op het web.

Niet alle labels zijn het moeite van het onthouden waard, maar af en toe komt er een merk voorbij, daar wil je meer van weten, daar wil je over lezen. Daar investeer je niet alleen geld maar ook tijd in. Helm is zo’n merk. Het bestaat net een jaar, heeft een kleine lijn met handgemaakte boots. Mijn voorkeur heeft het model Ray Ray, klassieke vorm, mooie materialen en gewoon degelijk in elkaar gezet. Je ziet het aan de details. De prijs is heftig, maar dat is de schoen ook. Geniet van dit moois!

Verkrijgbaar in hun webshop.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.