Het is Toki Tuesday!

Nike blinkt al jaren uit in het re-releasen van oude klassiekers. Ieder jaar komen dezelfde schoenen wel weer in een nieuwe kleur voorbij. De AM1, Dunk, AF1 en AM90 worden sowieso ieder jaar aangeboden. En af en toe verrast Nike dan met een Pegasus ’89 of een Pegasus ’92 (verwacht dit jaar). Echt nieuwe modellen maakt Nike zelden en wanneer ze die maken is die echt lelijk.

Hoe anders en verrassend was het eind 2009 toen ze ineens met de Nike Air Zoom Toki (tegenwoordig beter bekend als de Nike Toki) op de proppen kwamen. Sindsdien bestaat ook, de door @Nikesportswear in het leven geroepen, Toki Tuesday. Wat wil nu het geval, vandaag op weer een Toki Tuesday heeft Haven een nieuw kleurtje op voorraad. Smoke Suède staat deze Toki goed, nietwaar?

Op voorraad bij Haven.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.