Lee 101b Cowboy Selvage

Lee jeans is voor mij een merk waar ik altijd een beetje schuin naar gekeken heb. Waarom weet ik niet zeker. De Makro heeft het in zijn assortiment. Niet bepaald het stoere imago dat je wenst van je denim. Echter is dit nu helemaal goedgemaakt!

Lee heeft sinds een tijdje hun 101b lijn. Een meer high-end denim serie met tot mijn grote verbazing hele goede producten. Ik stel aan u voor een denim die al sinds 1924 gemaakt wordt. Waarom dan posten als nieuws? Omdat ik sinds gister zelf heb ervaren hoe goed deze broek is. Uiteraard is het een gewone 5 pocket jeans. Maar ontworpen voor de rodeorijders en dus iets meer ruimte in de been. Een strakke broek is niks voor iemand met mijn schoenmaat. De stof voelt gewoon goed. Lekker ongewassen en niet eens zo heel erg stug. Een cinch op de achterkant geeft m een rugged look en als kroontje aan de binnenkant prijkt een randje selvage. En dat voor een bescheiden prijsje. Ik vind Lee een topper.

Deze en de verschillende modellen kun je gewoon pinnen in de winkel.

Tags from the story
, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.