Loake 1880 Burford,

Geld moet rollen, dat is een gegeven. Soms zijn er momenten dat geld iets te hard rolt. Op die momenten is het fijn dat je niet altijd de hoofdprijs hoeft te betalen voor mooie klassiekers. Dan is het fijn dat er merken als Loake bestaan, die kwaliteits schoeisel maken, tegen redelijk betaalbare prijzen. Ik geef het toe, het zijn geen uitverkoop sneaker prijsjes. Maar sneakers hebben ook geen GoodYear Welted zool, toch?

Overtuigd? Nog niet? Kijk dan eens naar deze klassieke full brogue boot van Loake. De Burford komt uit de 1880 collectie van Loake en biedt een heleboel waar voor zijn geld! Deze schoenen zijn, met meer dan 120 jaar ervaring bij Loake, zeer vakkundig in elkaar gezet. Dit is met recht een betaalbare klassieker.

Verkrijgbaar bij Pediwear en Shoe&Boot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.