Louis Vuitton Damier Aventure Practical

Ik begrijp ineens wie men bedoeld met Lijpe Louis. Louis Vuitton natuurlijk. Louis Vuitton heeft een geschiedenis en een naam als het aankomt op het vervaardigen van luxe bagage stukken en tassen. Prachtige stukken vintage lugage die je, als het goed is, niet echt gebruikt voor de reis. Dus de serie bruikbare koffers bieden uitkomst.

En wat dacht Louis? Ik ga de collectie uitbreiden! Deze lekker grote tas heeft waarschijnlijk alle ruimte om je kleding of wat je mee wilt nemen te herbergen. Het gebruik van een herkenbaar blokken patroon maakt het een echte Louis Vuitton. Suede en leren details hier en daar en dan is het bijna een top tas. Bijna. Want daar waar je een beetje stevige tas verwacht van mooi leer hebben ze voor de lol nylon gebruikt? en dat is niet zo erg maar met een verwachte retailprijs van net iets over de $900 vind ik deze tas wel een compleet nutteloze creatie.

Dus Louis.. This is beneath you!

Info: ILOVEV

Tags from the story

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.