nanamica 2011 Lente/Zomer preview,

Ik ben me er van bewust dat die knalrode parka van een uur geleden wellicht niet voor iedereen is weggelegd. Logisch natuurlijk, niet iedereen kan iets met rood. Mocht dat het geval zijn, houd deze lente je ogen open voor de nieuwe collectie van nanamica.

nanamica is bekend door hun doordachte combinaties van klassieke kledingstukken met nieuwe materialen. In deze foto zie je de moderne uitvoering van traditionele stukken op de manier hoe nanamica dat het beste kan. Van links naar rechts vind je hier de Mountain Parka, Field Jacket en de Trench Coat. Stuk voor stuk juweeltjes!

Details over beschikbaarheid ontbreken helaas nog.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.