Nike pakt uit in 2011,

Ongekend is het gewoon. Het is 5 januari, we zijn net 4 volle dagen in 2011 bezig en nu al kan ik de nieuwe releases van Nike niet meer op 1 hand tellen. Vaak is het een slecht teken als er zoveel releases zijn, maar de mensen bij Nike zijn goed bezig! Dit kwartaal verwacht ik nog minstens 20 echte top schoentjes van ze.

Niet overtuigd? Neem deze AirForce1 nou. Die dames versie van gister, welke mensen met maatje 44 of groter niet passen, is direct vergeten. De kleurencombinatie van deze AF1 is nice, maar echt bijzonder zijn de gebruikte materialen! Stingray leder ziet er dus zo uit, dit lijkt daar prima op. En nee, het is geen dure exclusive, dit is gewoon een gangbaar modelletje. Wat een mooi jaar dat 2011!

Voor $88,- zijn ze voor jou, klikken maar.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.