Nike x Steven Alan Air Zoom Magma AC,

Dat zijn een heleboel letters om een mooie schoen mee te beschrijven. Een korte uitleg is wellicht van toepassing. Nike kennen we. Steven Alan is een New Yorkse designer die ooit als retailer begonnen is en graag ook eigen spulletjes wilde maken. Air Zoom is een technologie van Nike om de schokken van je schoenen op te vangen. Magma is een strak oud schoentje van Nike. AC geeft aan dat dit schoentje moderne Aangepaste Contouren heeft gekregen.

Mooi, alles duidelijk? Kijk nu eens naar het plaatje en zie wat voor een schoentje al dezeĀ letters bij elkaar maken.

Dit noem ik dus een schitterende schoen! Hier verkijgbaar.

Tags from the story
, , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.