Olympus nieuwste PEN,

Met de ontwikkelingen op camera gebied en de prijs dalingen die er zijn denkt iedereen tegenwoordig met een dikke spiegelreflexcamera rond te moeten lopen als waren zij echte paparazzo. Ik wil ook mooie foto’s maken, maar al die grote camera’s met teveel knoppen zijn mij te ingewikkeld. De Olympus E-PL1 Pen camera is voor mij de oplossing. Een compact toestel met veel mogelijkheden welke je op een simpele wijze allemaal leert kennen.

Olympus heeft op de CES in Las Vegas de opvolger van dit toestel aangekondigd. Verrassend is de naamgeving niet, de E-PL2. De veranderingen? Een groter display, draaitoetsbediening in plaats van tiptoetsen, nieuwe kit lens, nieuwe interface en een iets anders vormgegeven body. Dat is direct het enige minpuntje, die body van de vorige had toch een betere retro look dan deze. Oordeel zelf.

Meer informatie is er nog niet, maar houd de Olympus site in de gaten.

 

Tags from the story
, , , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.