OurBubble en de Koopjesjacht deel II

Vorige week schreef ik hierĀ over de koopjesjacht. Dat dit niet een uitzondering is wordt vandaag weer duidelijk. Online koopjes zijn gewoon top! Weg van de impulsen, gewoon op zoek naar echte topstukken voor de beste prijzen. Zojuist kwam ik bij een van mijn favoriete webshops in de uitverkoop hoek en vond ik weer een juweeltje.

Present is zo’n typische engelse webshop met een leuke set labels bij elkaar, die af en toe ook een samenwerkingsproject met een top label oppakt. Afgelopen winter hebben zij een serie jassen ontwikkeld met Heritage Research. Varsity Jackets met mooie Melton wollen bodies en zacht leren mouwen. Op het moment dat die uit kwam vond ik deze veel te duur. Meerdere mensen dachten dit klaarblijkelijk en nu vinden we deze top jas in de sale.

Deze jas is in alle maten nu voor een prima prijs hier verkrijgbaar.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.