Ralph Lauren lente shirt,

Op 12 Januari is het heel normaal dat je verlangt naar de Lente. Ik kijk naar buiten en zie regen, grijze lucht en paraplu’s. Ik vermoed dat de inkoper bij OiPolloi ook genoeg had van de grauwe winterse dagen, want moet je kijken wat een pasteltinten er ineens weer in de een van de favoriete webshops te vinden zijn.

De custom fit classic Oxford shirts van Ralph Lauren kennen we allemaal wel. Deze zijn natuurlijk al in alle mogelijke kleurencombinaties langs gekomen. En toch wilde ik jullie deze variant niet onthouden. Pasteltinten in een ruit op een shirt met parelmoer knoopjes. Hier word ik dus vrolijk van.

Zoals gezegd, verkrijgbaar bij OiPolloi.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.