Rapha Jeans

Rapha Jeans. Ik heb er nog nooit van gehoord en wellicht heeft het te maken met de aard van deze broek. Deze broek is namelijk ontworpen voor het fietsen. En daar doe ik niet aan. Wat kun je nou bedenken bij een broek die is ontworpen om mee te fietsen?

Als we beginnen met dat de stof een menging is van denim en nylon. Een recht model met een wat hogere fit zodat je in elk geval ruimte genoeg hebt om voldoende te bewegen zonder dat je elke automobilist aan het moonen bent. Voeg daar een water- en vuilafstotend vermogen aan toe, tel daar goed diepe zakken bij op en dan heb je dus een broek ontworpen voor het rond scheuren op je fixie. O en wat dan van de binnenkant? Als je de pijpen oprolt, en dat doe je anders zit ie tussen je ketting, zie je een reflecterend logo en een soort van selvedge randje in neon roze. Een veilige gedachte!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.