Sebago Voor De Winter (2011/2012 pas..sorry)

Ik zeg ‘je kan nooit genoeg schoenen hebben’. Dat is de reden dat we er nog maar een paar schoenen tegenaan gooien. Afgelopen zomer hebben we aardig wat bootschoenen gezien. Sperry en Sebago voorop. Daar de trend deze zomer nog even aan blijft houden is het wellicht een idee om ze ook de volgende winter te blijven dragen. Ietsies aangepast dan.

Sebago is in Europa de grootste speler in bootschoenen. Waarom? Omdat ze het gewoon begrijpen. Afgelopen zomer hebben ze een berg kleuren uitgebracht dat wil je niet weten. Een reeks leuke collabo’s met bijvoorbeeld Cool Cats en Colette om maar weer eens aan te geven wie er op nummer 1 staat.

Volgende winter gaat Sebago weer verder met goed bezig zijn. Een zestal kleuren van een halfhoge boot. In dit geval doen ze zaken met Filson. Filson doet outdoor en lifestyle kleding. En dat doen ze leuk!

De boots hebben een soort van gelijke look. tintje donkerder op de één.. tintje lichter op de ander. Totaal hebben ze 6 kleuren gemaakt van de boot. Onder de schoen zit een fraaie slijtvaste vibram zool. De materialen zijn lekker stevig en rugged, perfect voor een winters weertje. Helaas zijn het tot nu toe uitgelekte foto’s en hebben we niet meer informatie over bijvoorbeeld de prijzen en wie ze gaan verkopen. De winter is nog ver weg en we hebben nog alle tijd om daar achter te komen. Voor nu.. Gelukkig hebben we de foto’s!

“zet je echt maar 2 foto’s neer van de 6 kleuren die er zijn?”.. Ja, je moet altijd iets te willen overhouden heh..

Tags from the story
, , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.