Elektrische wagen, het is 2011!

Het probleem met milieu bewuste wagens is dat ze of niet vet zijn om te zien, de Prius, of gewoon belachelijk onpraktisch zijn, de Tesla Roadster. Mijn buurman rijdt een Roadster, gifgroen. Ik vind het gaaf als ik die bak ‘s ochtends vroeg geruisloos de straat uit zie knallen. Maar denk wel altijd, mooie bak, maar hoe doet hij dat bij de Ikea?

Het positieve hieraan is wel dat we in mij straat een oplaadpunt voor elektrische wagens hebben staan. Zo’n RVS zuil met blauwe leds, helemaal high tech. Je lacht je kapot, mijn wijk is niet bepaald modern om te zien. Tesla heeft overigens een oplossing bedacht voor de Ikea ganger die een elektrisch vehikel wilt rijden. En heeft deze week ook de prijs bekend gemaakt $ 57.000,-. Ik kan het niet meteen pinnen, maar ben verbaasd over relatief lage prijs. Gelukkig komt die pas in 2012, nog 2 jaar sparen en hopen op een verdere daling van de dollar.

Pre-orderen kan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.