The Brothers Bray & Co. schoenen,

The Brother Bray & Co. klinkt misschien onbekend, maar als ik zeg Sebago en Billy Kirk gaat er wellicht wel een lichtje branden. Sebago maakt al jaren schoenen met name voor de nautische mensen en Billy Kirk blinkt uit in het maken van mooie lederwaren. The Brother Bray & Co. is een lange naam voor de samenwerking tussen deze twee.

We kunnen naar mijn idee wel stellen dat deze samenwerking behoorlijk goed uit pakt. Neem deze Fairhaven boot bijvoorbeeld. Een grof bovenwerk van stevig leer gemonteerd op de traditionele non-marking anti slip zool van Sebago. Een geslaagde combinatie.

Ook deze zijn te vinden bij Blackbird.

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.