Timberland Abington herfst 2011,

Wellicht is het wat aan de vroege kant om het nu al over de herfst van 2011 te hebben, maar vandaag zag ik wat foto’s van de nieuwe Timberland Abington collectie voorbij komen waar ik toch een plaatje van wilde delen. Met de Abington lijn wil Timberland te laten zien dat ze ook een geschiedenisles gehad hebben.

Voor mij zijn de echte Timberlands, de gele 6 incher boot en de Gore-Tex hunting boot, dat staat vast. Maar voor de afwisseling kan ik onderstaand model uit de Abington serie wel goed waarderen. Een wedge zool, geel leer en een mocassin stijl bovenwerk. De herfst van 2011 gaat in ieder geval een succes worden!

Hou voor de verkrijgbaarheid de site van Abington in de gaten.

Tags from the story
, , , ,

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.