Tricker’s alweer!

Ik weet het, ik weet het. We hebben deze week al uitvoerig Tricker’s Brogue Boots besproken. Maar mijn bronnen vertellen mij dat deze voor The Bureau gemaakte schoenen al in bijna alle maten uitverkocht zijn. Tijd voor nieuwe Trickers Brogue Boots. Dit keer zijn het weer juweeltjes!

ASOS is bekend? Niet? Kijk dan hier eens. Zij hebben eerder exclusieve kleurtjes van Tricker’s in het assortiment gehad en zojuist hebben zij een persbericht de wereld in gestuurd. Vanaf februari kan je bij ASOS terecht voor weer een exclusief Tricker’s modelletje. Bijzonderheden? Ze komen voor de verandering niet met een Vibram zool, noch een lederen zool. Nee deze units komen met een crêpe zool. Ik vind ze heel mooi!

Tip: hou ASOS in de gaten voor de beschikbaarheid!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.