Typische “must have”,

Ik geef direct toe, dit is niet flashy, noch is dit heel vernieuwend. Maar laten we wel wezen, dit is gewoon zo’n typische basic die je in de kast moet hebben hangen. Een gewone grijze crewneck sweater. Zo’n unit die je aantrekt op de zondag, wanneer je hippe chambray shirts in de was zitten en de wollen cardigans teveel jeuk in je nek veroorzaken.

Carhartt is jaren geleden al eens gekomen met deze crewneck en ik ben blij dat deze gewoon weer in de collectie is opgenomen. Het subtiele logootje op de mouw, de pasvorm en de prijs, het is gewoon allemaal perfect. Ideale trui voor de zondag, of eigenlijk gewoon iedere dag die roept om een relaxte crewneck sweater.

Verkrijgbaar bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.