Universal Works Parka,

Heerlijke knal kleuren hebben we nodig. Dat moeten ze gedacht hebben bij Universal Works, bij het ontwerpen van deze jas. Universal Works maken eenvoudige eerlijke kleding. Geen moeilijke marketing strategie├źn, gewoon kleding die goed zit en stylish is.

Met deze parka voor de lente van 2011 hebben ze dat geloof ik wel bewezen. Knalrood in een perfecte mix met beige. Mocht het weer ons deze lente in de steek laten, dan hebben we in ieder geval deze vette regenjas. Onze vrienden van OiPolloi hebben deze net op voorraad binnengekregen. Bestel snel, nu je maat nog beschikbaar is.

Klik hier om te bestellen bij OiPolloi.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.