Vans 106, eenvoud is ook heel mooi!

Na die juweeltjes van boots welke gisteren hier te vinden waren is het vandaag weer tijd voor eenvoud. De boots van gisteren hadden zoveel mooie details, daar hoef je bij de schoenen van vandaag niet naar te zoeken. Deze Vans zijn simpel, maar daardoor zitten ze niet minder lekker.

De kleuren combinatie is top! Ik heb een zwak voor grijs suède. De afwerking met bordeaux rood is ook gewoon goed te noemen. Geeft deze schoen net die klassieke twist. Waarom die kleur nu Chocolade Truffel genoemd is ben ik nog niet achter, dus wie het weet mag het zeggen. Mooi zijn ze wel!

Deze Vans zijn hier verkrijgbaar.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.