Vans Authentic x Carhartt

Twee merken die is toch eigenlijk altijd in mijn hoofd in hetzelfde rijtje plaats zijn toch wel Vans en Carhartt. Op de een of andere wijze is die link altijd al in mijn hoofd aanwezig. In 2008 hebben deze merken die link ook al eens zelf gelegd en bracht Vans de Chukka en de Halfcab gestyled door het Carhartt team.

Het 2011 en tijd voor weer een mooie samenwerking tussen deze twee merken. Ik gok dat de marketingteams dat ook dachten en zodoende komen zijn met een uiterst gelimiteerde oplagen van de Vans Authentic Carhartt. Je kan kiezen uit 3 kleuren, de materialen zijn suède en ripstop nylon en het resultaat is verbluffend.

Update: Verkrijgbaar bij de Carhartt Store in Amsterdam @CarharttstoreNL. (Bedankt voor de tip Bart)

Tags from the story
, , , ,

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.