APC Flannel Check,

Jazeker, de lente komt er aan en ik ga het hebben over een heerlijk flanellen shirt. Ze zijn niet goed geworden bij OurBubble! Dat durf ik niet te ontkennen, maar toch, dit flanellen shirt is echt niet gek voor de lente. Het is gewoon een leuke ruit in verrekte fine kleurtjes. Een beetje pastel een beetje ecru, het kan geen kwaad het wordt lente!

Overigens is de hele lente collectie van APC de moeite van het bekijken waard. Ze hebben ook een paar top sweaters en leuke jassen voor de lente. De prijs is wat hoger, maar je hebt gisteren dik bespaard op de aanschaf van je nieuwe horloge, dus dat kan er wel vanaf.

Verkrijgbaar bij EndClothing.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.