Barbour en schoenen?

Barbour en schoenen? Dat was het eerste wat ik mij afvroeg toen ik deze schoenen binnen zag komen bij de shop van de maand, EndClothing. Jawel, Barbour en schoenen! Dat moet wel goed zijn, was het volgende wat ik dacht bij het idee. En ook hier een volmondige jawel, dat is goed.

De schoen lijkt het meest op een Yuketen Country Ranger, maar dan betaalbaar en stiekem ook wat ruiger. Grove stiksels op de neus, een mooie Engelse crêpe zool eronder. Het geheel is vervaardigd met de hand en volledig uitgevoerd in een prachtige walnootkleurige leer. De prijs is eigenlijk te laag voor zulke juweeltjes. Wees snel, voor je het weet zijn ze alweer weg.

Verkrijgbaar bij de shop van de maand.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.