De zomerschoen,

In de laatste dagen van Februari is het hoog tijd om vast uit te zoeken wat de zomer schoen van dit jaar gaat worden. In de categorie sneakers heb ik mijn favoriet net gevonden. Eerder schreef ik al lyrisch over de Toki van Nike en over hoe JD Sports weer op de weg terug was. En zojuist vond ik weer bewijs van mijn statements.

Royal blue met geel maakt een killer combinatie van kleuren, fris en tijdloos. Ik was al weg van de Style-38 Vans in deze kleuren en nu heb ik een nieuw model wat deze kleur goed kan dragen. JD Sports gooit deze namelijk even lekker op een canvas uitvoering van de Toki. Dit wordt DE schoen voor mij deze zomer.

Je kan ze hier vinden.

“Edit: een kleine toevoeging, ze zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar bij Oqium

Tags from the story
, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.