Duffer of St. George sweatshirts,

Jullie weten ondertussen dat ik het leuk vind om onbekende merkjes te spotten. Labels met een historie dat niet enkel door een marketingmanager geschreven is. Duffer is nog helemaal niet oud, maar deze historie is toch leuk om even mee te pakken.

Duffer is ooit begonnen als een marktkraam bij de Camden markt. Zij verkochten daar oude vintage marine en leger kleding. Na jaren zijn ze gegroeid tot een label dat hun eigen kleding maakt geïnspireerd door vintage sportswear. In deze lijn, die verkrijgbaar is bij de helden van JD Sports, is ook deze college sweater te vinden. Ik heb het eerder gezegd, iederen moet gewoon een eenvoudige grijze crewneck in de kast hebben hangen.

Deze crewneck is hier te vinden, voor een zeer goeie prijs!

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.