Een nieuwe reistas,

Vroeger, wanneer ik op vakantie ging, vond ik het prachtig om bij de lokale modezaak een uniek item uit te zoeken. Zo’n item waarvan je wist dat niemand in je klas dat droeg. Zo’n item waar de afkomst vanaf sprong. Door dat ene paar schoenen, die ene jas of die ene tas, wisten mensen waar jij op vakantie geweest was.

Tegenwoordig hebben we internet en zijn exotische producten altijd binnen handbereik. Een purist vindt het wellicht zonde, die zal de romantiek missen. Ik daarentegen ben heel blij dat er shops als Punto Italiano bestaan. Zij zorgen er voor dat ik dat vakantiegevoel vanuit mijn buro stoel op kantoor kan krijgen. Ga naar de site en neem een kijkje. Ik ben geslaagd bij de accessoires, wat een super mooie tassen, recht uit Florence gevlogen.

Deze tas kan je hier vinden.

 

Tags from the story
, , ,

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.