Een regenjas, Swims,

Een paar weken geleden viel de sneeuw met bakken uit de lucht en hadden wij hier bij OurBubble het over regenjassen voor je schoenen. Een product bedacht door Swims. Swims is verder gaan denken welke artikelen zij nog verder kunnen gaan maken. Ik verwacht dat die brainstormsessie niet lang geduurd heeft, maar het resultaat mag er zijn.

Nadat ze regenjassen voor je schoenen in de wereld geholpen hebben, zijn zojuist de wijze heren bij Swims erachter gekomen dat ze ook gewoon goede regenjassen kunnen maken. Ik hoop dat we deze voorlopig niet nodig hebben, maar toch. Mocht het nodig zijn, dan kan je nu ook behoorlijk stijlverantwoord voor de dag komen in een ordinaire regenjas.

Via Swims verkrijgbaar.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.