Eindelijk een mooie tas,

Het heeft even mogen duren, maar ik denk dan toch dat ik hem eindelijk gevonden heb. Een mooie nieuwe tas. En eigenlijk was ik niet eens heel erg veeleisend. De tas moet stevig zijn, wel een tikkie dat ouderwetse gevoel hebben en vooral gewoon vet zijn.

En het is gelukt, ik had het ook wel kunnen weten dat ik bij Filson moest zijn voor een mooie tas. Filson is wel in voor die traditionele accessoires, ze maken dit natuurlijk al jaren om hun mooie workwearlijn aan te vullen. Ik ben tevreden. En het is Filson, dus sterk en goeie garantie. Goedkoop is die alleen niet helaas.

Verkrijgbaar bij TresBienShop.

Tags from the story
, , ,

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.