Epaulet en Alden, ze doen het gewoon weer!

Enkele weken geleden schreef ik hier lyrisch over een paar schoenen, zo mooi had ik ze nog nooit gezien. De schoenen in kwestie kwamen van Alden, het betrof een samenwerkingsproject met Epaulet. De Brixton Boot was de naam. Een serieus geweldige schoen! Die schoen was de reden dat die maand Epaulet tot shop van de maand benoemt werd.

Deze week kreeg ik een mailtje van Epaulet, een aankondiging van iets nieuws. En wat voor een aankondiging. Na het succes van de vorige samenwerking knallen ze gewoon weer even door en komen ze met weer een Alden schoentje. Dit maal betreft het de Indy boot. Ook deze boot hebben we meerdere malen in ons blog benoemt, maar deze is zeker weer de moeite waard! Sigaar kleurige Cordovan leren schoenen, deze combinatie zal heel mooi gaan leven na een paar keer dragen. Wat een pracht schoen!

Hyper gelimiteerd verkrijgbaar enkel en alleen bij Epaulet.

 

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.