Gewoon een chambray shirtje,

Mocht het je nog helemaal ontgaan zijn, chambray shirtjes zijn zo ongelofelijk doorsnee geworden dat het bijna niet meer kan. Maar mocht je nog helemaal geen enkel chambray item in je kast hebben hangen en heb je wel de wens om een slordige 2 jaar oude trend nog even op te pakken, dan is dit toch wel het item waarmee je het gemis kan goed maken.

Van alle shirts die ik heb gezien in de afgelopen jaren is dit item toch wel een zeer fijne. De details zijn toch gewoon top. Kijk eens langer dan 1 minuut naar dit shirt, dan zie je vanzelf wat ik bedoel met details.  Dit is gewoon een heel fijn shirt. De lente komt eraan, wellicht de laatste lente dat een shirt van een deze stof nog kan.

Verkrijgbaar bij Norsestore.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.