Hamilton 1883 Oxfords,

Geweldig, dat is het gevoel iedere keer wanneer ik een voor onbekend merk vind. Ongetwijfeld zijn er onder onze vaste bezoekers mensen die Hamilton 1883 wel al kennen, maar ik tag dit artikel toch onder de noemer nieuws. Het is een ouderwets familie bedrijfje dat geen enkele reden ziet voor vernieuwingen. Daar hou ik wel van, de gedachte: “Als het goed is, is het goed.”

Standaard in hun collectie handgemaakte shirts zitten er natuurlijk ook echte Oxfords. Mooie shirts van goede stoffen gefabriceerd. Voor de komende lente heb ik zelf de Ecru variant in bestelling staan. Gewoon een goed shirt voor op een donkere denim met wat frisse schoenen eronder. Wayfarer op je neus, et voilá, laat die lentezon maar komen.

Verkrijgbaar via hun eigen webshop.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.