Het is het wachten waard,

In het kader van een beter milieu begint bij jezelf wil ik graag ook even nog een duit in het zakje doen. Eerder hebben we de concurrent van deze wagen al aangehaald, maar ik wilde jullie deze Fisker Karma ook niet onthouden. En het is nieuws, want we kunnen melden dat volgens Engadget deze prachtbak dan toch echt bijna in productie gaat.

De laatste geruchten geven ons een eerste productie datum van 21 Maart 2011. Hoe lang het productie proces dan nog gaat duren durf ik niet te zeggen, maar ik hoop lang genoeg om nog even wat geld te sparen. Voor een slordige 100.000 dollar is deze wagen van jou. Dat is dan nog exclusief de transport en invoer kosten. Ben ik blij dat die dollar nu niet zo heel duur meer is.

Meer info bij Kroymans in Hilversum.

Tags from the story
, , , , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.