Hollands Glorie,

Ik kan iedere dag wel vol lof schrijven over de Engelse schoenmakers Church, Trickers en Grenson of het Amerikaanse Alden, maar ik kan ook heel blij worden van hetgeen binnen de Nederlandse grenzen ontstaat. Neem bijvoorbeeld de Amsterdamse vakman Fred de la Bretonière, afgelopen jaar vierde hij al zijn 40 jarige jubileum en dit jaar heeft die weer veel moois in het verschiet.

Een klein voorbeeld voor hetgeen dat komen gaat is deze schitterende cognac kleurige full brogue op een poreuze red brick achtige zool. Dit vakwerk laat zien dat de vakman afgelopen najaar niet voor niets is onderscheiden met de prestigieuze Santi Crispino e Crispiano award.

Deze schoen is deze lente te vinden in de Fred de la Bretonière winkels.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.